Zacuscă de vinete

 

Zacuscă de vinete

 

Ingrediente:

5 kg vinete

– 2 kg ceapă

– 3 kg ardei sau gogoşari

– 1 litru de ulei

– 1 litru de bulion

 

Se coc vinetele şi ardei la cuptor, după care se curăţă de coajă şi se toacă mărunt.  Ceapa tăiată mărunt se dinţuie in ulei, se adaugă ardeii, vinetele şi bulionul pentru a fierbe o oră si jumătate. După ce amestecul s-a fiert, se pune fierbinte în borcane şi se lasă la dunsuit  până se răcesc (de regulă până a doua zi). Dunsuit înseamnă că borcanele se acoperă cu o pătură şi se lasă acolo până se răcesc.

 

Poftă  bună!

 

Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

Aquaris
Gelateria WOW
Mieree
Domino
StirileTale
Pensiune
Asociatia Valea Cernei
Centrul de calculatoare
Hotel Suhidima
Leonard Design

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web