Zacuscă de vinete

 

Zacuscă de vinete

 

Ingrediente:

5 kg vinete

– 2 kg ceapă

– 3 kg ardei sau gogoşari

– 1 litru de ulei

– 1 litru de bulion

 

Se coc vinetele şi ardei la cuptor, după care se curăţă de coajă şi se toacă mărunt.  Ceapa tăiată mărunt se dinţuie in ulei, se adaugă ardeii, vinetele şi bulionul pentru a fierbe o oră si jumătate. După ce amestecul s-a fiert, se pune fierbinte în borcane şi se lasă la dunsuit  până se răcesc (de regulă până a doua zi). Dunsuit înseamnă că borcanele se acoperă cu o pătură şi se lasă acolo până se răcesc.

 

Poftă  bună!

 

Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

StirileTale
Pensiune
Leonard Design
Domino
Mieree
Asociatia Valea Cernei
Hotel Suhidima
Gelateria WOW
Aquaris
Centrul de calculatoare

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web