Zacuscă de fasole uscată

Zacuscă de fasole uscată

Ingrediente:


–    1 kg fasole uscată
–    1 kg de ceapă
–    2 kg de gogoşari
–    1 litru de ulei
–    1 litru de bulion
–    sare după gust
–    conservant

Fasolea se fierbe în apă cu sare. În jumătate de litru de ulei se dinţuie ceapa după ce a fost tăiată mărunt. Gogoşarii se mărunţesc în robotul de bucătărie şi se adaugă peste ceapă, se dinţuie totul. Se adaugă bulionul cu cealaltă jumătate de litru de ulei. Fasolea fieartă în prealabil se pisează. Se amestecă totul, se adaugă conservantul şi se toarnă în borcane. Se lasă la dunsuit. Se serveşte iarna întinsă pe pâine.

Poftă bună!


Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

Asociatia Valea Cernei
Centrul de calculatoare
Mieree
Pensiune
Leonard Design
Aquaris
Gelateria WOW
Domino
StirileTale
Hotel Suhidima

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web