Zacuscă de fasole uscată

Zacuscă de fasole uscată

Ingrediente:


–    1 kg fasole uscată
–    1 kg de ceapă
–    2 kg de gogoşari
–    1 litru de ulei
–    1 litru de bulion
–    sare după gust
–    conservant

Fasolea se fierbe în apă cu sare. În jumătate de litru de ulei se dinţuie ceapa după ce a fost tăiată mărunt. Gogoşarii se mărunţesc în robotul de bucătărie şi se adaugă peste ceapă, se dinţuie totul. Se adaugă bulionul cu cealaltă jumătate de litru de ulei. Fasolea fieartă în prealabil se pisează. Se amestecă totul, se adaugă conservantul şi se toarnă în borcane. Se lasă la dunsuit. Se serveşte iarna întinsă pe pâine.

Poftă bună!


Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

Pensiune
StirileTale
Hotel Suhidima
Gelateria WOW
Aquaris
Leonard Design
Mieree
Centrul de calculatoare
Asociatia Valea Cernei
Domino

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web