termopane resita leonard design

 
LEONARD DESIGN este un nume relativ nou pe piata romaneasca, dar care are in spate o experienta vasta in domeniul comertului cu tamplarie pvc ,accesorii si productia de jaluzele verticale si orizontale . Astfel este explicabila cresterea cifrei de afaceri cu 180% numai in ultimul an.
Dispunem de un lant propriu de magazine si mai multe echipe de montatori profesionisti, primul criteriu de angajare a acestora fiind o vechime de minim 5 ani in domeniu.
         Executam la comanda tamplarie PVC pentru obiective industriale si domestice. Folosim numai produse de top, astfel incat, lucrarile sa fie executate la standarde de calitate mult peste medie.

Experienta in domeniu a firmei noastre garanteaza asupra calitatii executiei si durabilitatii materialelor folosite

Leonard Design ofera o gama variata de servicii in domeniul sistemelor de acoperiri ferestre. Societatea ofera aceste servicii ca un tot unitar la cererea clientului incorporand toate etapele necesare acestui proces menit sa potenteze la maxim spatiul dumneavoastra de locuit sau in care va desfasurati activitatea.

Firma cu capital romanesc LEONARD DESIGN a fost infiintata in 2006 si are ca obiect de activitate proiectare, executie si montaj sisteme din PVC ,producerea de jaluzele verticale si orizontale ,comercializarea de sisteme de acoperiri ferestre:rolette ,roman shade ,marchize ,rulouri exterioare,porti de garaj.

                                         

 

Profilele PVC SALAMANDER sunt :

  • fabricate exclusiv in Germania in conditii de inalta calitate si design
  • agrementate potrivit normelor CEE pentru toata Europa
  • agrementate de catre INCERC pentru ROMANIA

Institutele europene independente si INCERC Romania au stabilit durata de viata de 50 de ani Garantia de fabrica este de 5 ani. Profilele rezista fara probleme caldurilor toride, temperaturilor scazute, furtunilor sau ploilor torentiale si au nevoie pe toata durata lor de viata de foarte putina intretinere. Verificarile interne, precum si verificarile neutre ale institutelor europene recunoscute garanteaza materialul si precizia dimensionala si sunt confirmate de insemnele de verificare RAL si de certificatul DIN ISO 9001.

Profilele sunt produse atat in alb stralucitor, dar pentru a satisface cele mai variate gusturi ale clientilor, oferim si profile acoperite cu folie speciala Renolit in nuante lemnoase si culori vii (peste 70 de culori ).

        

 

 

S.C. LEONARD DESIGN S.R.L.

Bd. Republicii 19

RESITA

ROMANIA

TEL: 0255.211.106

0728031571

0724887018

leonard.design@yahoo.com

www.leonard-design.ro

Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

Pensiune
Leonard Design
Centrul de calculatoare
Asociatia Valea Cernei
Gelateria WOW
Hotel Suhidima
StirileTale
Domino
Mieree
Aquaris

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web