Termeni si conditii de utilizare

1.    Conditii de utilizare

Va rugam sa cititi cu atentie aceste Conditii de utilizare inainte de accesarea sau utilizarea acestui site. Prin accesarea sau utilizarea acestui site, declarati ca ati citit, ati inteles si ati acceptat Conditiile de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Conditiile de utilizare, nu aveti dreptul sa accesati sau sa utilizati acest site.

Site-ul www.info-caras.ro ofera servicii de informare online. Utilizarea site-ului presupune acceptarea termenilor si conditiilor prezentate pe aceasta pagina. Utilizarea site-ului se considera ca o acceptare irevocabila a acestor conditii.

Continutul site-ului www.info-caras.ro nu poate fi reprodus partial sau integral, copiat, transferat, modificat, distribuit sau publicat in orice mod fara a obtine intai acordul scris. Este interzisa folosirea sau contactarea acestui site in scopul distrugerii sau alterarii acestuia, a securitatii acestuia sau a continutului sau pentru a discredita sau hartui in orice fel administratorii site-ului.

Accesarea si utilizarea acestui site echivaleaza cu acceptarea, fara limitari sau rezerve, a acestor Conditii de utilizare.

 

2.    Limitari de responsabilitate

–          informatiile continute de acest site sunt prezentate cu buna credinta. Informatia, datele, articolele si opiniile continute pe site-ul www.info-caras.ro sunt furnizate exclusiv cu scop informativ, iar www.info-caras.ro  nu garanteaza actualizarea in mod constant a tuturor informatiilor continute pe site.

–          utilizarea informatiilor sau a datelor de pe site, cu scopul de suport pentru luarea unor decizii in privinta alegerii anumitor operatiuni de investitie personala, se va face pe riscul utilizatorului, www.info-caras.ro neasumandu-si nici o responsabilitate pentru efectele aceasteia.

–          www.info-caras.ro face tot posibilul sa ofere informatii care sa corespunda cerintelor ce tin de corectitudine, fiabilitate, actualitate si acuratete. www.info-caras.ro este scutit de orice raspundere pentru eventuale inexactitati sau erori in continutul informatiilor de pe site, care sunt datorate unor cauze ce nu ii pot fi atribuite acesteia.

–          atunci cand informatiile publicate pe site duc la terte surse, www.info-caras.ro nu este responsabil de continutul, caracterul complet, veridicitatea si actualizarea acestora.  

–          www.info-caras.ro nu este responsabil pentru diferite daune ce pot proveni din eventuale intarzieri, suspendari, intreruperi sau probleme aparute in privinta distribuirii serviciilor site-ului, care depind de functionarea defectuoasa a retelei de internet, serviciul telefonic, furnizarea energiei electrice sau din orice alte cauze ce nu depind de www.info-caras.ro.

–          nici o informatie continuta de site-ul www.info-caras.ro nu constituie o recomandare, consiliere pentru investitie, solicitare sau invitatie din partea www.info-caras.ro pentru vanzarea sau achizitionarea unor instrumente financiare. Unele servicii sau produse prezentate pe site-ul www.info-caras.ro pot sa nu fie accesibile in toate zonele tarii si tuturor utilizatorilor.

 

3.    Responsabilitatea utilizatorului

–          accesand site-ul www.info-carasro, utilizatorul isi asuma intreaga raspundere si scuteste www.info-caras.ro de orice responsabilitate pentru daune de orice fel provocate de utilizatrea site-ului in orice scop.

–          sunteti de acord cu faptul ca accesarea si utilizarea acestui site si a continutului sunt realizate pe riscul dumneavoastra. www.info-caras.ro nu acorda nici un fel de garantie, expresa sau implicita, inclusiv garantia de punere in vanzare in vederea utilizarii in anumite scopuri. Nici www.info-caras.ro si nici o alta persoana sau entitate implicata in conceperea, realizarea sau gazduirea acestui site nu vor avea nici un fel de responsabilitate, de orice natura, pentru orice paguba, inclusiv, fara limitare, daune directe, incidentale, indirecte, sau punitive, rezultate din accesul, utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a acestui site, sau din orice erori sau omisiuni in continutul site-ului. Aceasta limitare include orice pagube suferite de echipamentele dumneavoastra informatice, inclusiv ca urmare a infectarii cu virusi.

 

4.    Site-uri partenere si legaturi

Acest site poate contine legaturi sau referinte la alte site-uri apartinând unor terti si asupra carora www.info-caras.ro nu are nici un fel de control. Asemenea legaturi sunt oferite doar in scopul usurarii navigarii. In mod similar, si acest site poate fi accesat prin legaturi de pe alte site-uri asupra carora www.info-caras.ro nu are nici un fel de control. www.info-caras.ro nu ofera nici un fel de garantii asupra corectitudinii, actualitatii sau caracterului exhaustiv al oricaror informatii continute de astfel de site-uri si nu poate fi in nici un fel responsabil pentru orice daune sau prejudicii, de orice fel, cauzate de respectivele informatii. Includerea in acest site a oricarei legaturi catre un alt site nu implica aprobarea sau recomandarea de catre www.info-caras.ro a respectivului site.Legatura sau linkul cu alte site-uri nu implica nici o conexiune intre www.info-caras.ro si entitatea detinatoare a acelui site sau serviciile acestora.

 

5.    Confidentialitate

www.info-caras.ro respecta confidentialitatea datelor utilizatorilor acestui site.

 

6.    Informatii publice

Sub rezerva respectarii termenilor si conditiilor aplicabile continute in Politica de Confidentialitate, orice comunicari sau materiale pe care le trimiteti catre www.info-caras.ro prin intermediul internetului sau pe care il publicati pe acest site prin intermediul postei electronice sau prin orice alt mijloc, cum ar fi orice fel de intrebari, comentarii, sugestii, sau altele asemenea, sunt si ramân non-confidentiale, iar www.info-caras.ro nu va avea nici un fel de obligatii de confidentialitate cu privire la aceste informatii. www.info-caras.ro va avea libertatea de a folosi orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in asemenea comunicari, in orice scop va considera, inclusiv, fara limitare, pentru dezvoltarea, producerea si promovarea propriilor produse.

 

7.    Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site este supus protectiei dreptului de autor. Toate drepturile rezervate. Continutul acestui site nu poate fi copiat in alte scopuri decât pentru utilizare individuala non-comerciala, cu pastrarea tuturor notelor de copyright si a altor metiuni privind proprietatea informatiilor, iar ulterior nu poate fi recopiat, reprodus sau re-distribuit in orice alt mod. Cu exceptia cazurilor permise in mod expres mai sus, nu aveti dreptul sa copiati, sa afisati, sa descarcati, sa distribuiti, sa modificati, sa reproduceti, sa republicati sau sa retransmiteti, pentru nici un alt scop, oricare din informatiile, textele sau documentele continute de acest site, sau oricare pasaj din acesta, prin nici un fel de mijloc electronic sau prin alte mijloace de stocare, sau sa creati ori sa derivati lucrari stiintifice pe baza unor asemenea imagini, texte sau documente, fara consimtamântul expres, in scris, al www.info-caras.ro.

Respectam drepturile de propietare intelectuala si interzicem utilizatorilor sa posteze pe www.info-caras.ro sau pe orice alt site sau serviciu asociat cu info-caras.ro orice material care violeaza dreptul de proprietate intelecuala ale unei terte persoane. Cand primim notificari de incalcarea a drepturilor de autor scoatem imediat sau restrictionam accesul la presupusul material si restrictionam accesul la conturile de pe care s-a facut incalcarea dreptului . Daca sunteti de parere ca exista materiale pe site asupra carora aveti drepturi de proprietate intelectuala dar nu ati fost de acord cu postarea lor pe site va rugam sa ne contactatila adresa: admin@info-caras.ro
Pentru Continutul postat de utilizatori, raspunderea asupra Continutului revine in intregime autorilor acestora. Siteul isi rezerva dreptul de a nu face public acel Continut care contravin termenilor si conditiilor de utilizare sau pe care le considera daunatoare, sub orice forma, propriei imagini, partenerilor sau tertilor. De asemenea, in cazul in care considerati ca prin postarea unui anumit continut ati fost lezat in drepturile dumneavoastra, va invitam sa ne trimiteti sesizarea dumneavoastra la adresa de email admin@info-caras.ro. Vom inainta plangerea dumneavoastra, in cel mai scurt timp posibil, catre autoritatea de supraveghere stabilita de lege (www.anrcti.ro), pentru a decide in ce masura plangerea dumneavoastra este indreptatita. Ulterior, daca autoritatea decide in acest fel, continutul respectiv ar putea fi inlaturat.
Dvs. sunteti singurul responsabil pentru continutul mesajelor dvs. Pentru aceasta, trebuie sa stiti ca postarea sau transmiterea de continut prin intermediul platformelor de comunicatie puse la dispozitie de Site este supusa urmatoarelor limitari:

  • Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii.
  • Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Siteului nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie.
  • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a"confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.
  • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
  • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot intrerupe, elimina sau limita functionalitatea Siteului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
  • Nu puteti colecta in nici un fel informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membri Siteului.
  • Nu puteti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la platformele de comunicatie puse la dispozitie de Site.
  • Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje a caror sursa este ascunsa.
  • Nu puteti publica, transmite sau face referire la nici un fel de "joc piramidal" sau orice alta activitate menita a insela increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte in privinta carora s-a probat in trecut potentialul infractional.

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie, sunteti de acord ca dumneavoastra sunteti singurul responsabil si veti despagubi Siteul pentru orice paguba, costuri sau limitari de profit care apar ca urmare a postarii, transmiterii sau referintei de de catre dvs. a unor mesaje al caror continut incalca prevederile limitarilor de la paragraful precedent.
Unii utilizatori pot intelege ca este mai simplu sa incalce regulile statuate in acest acord, si, drept urmare, unele dintre mesajele publicate pot prezenta o realitate inselatoare, incompleta, incorecta sau agresiv orientata spre alte categorii sociale. Ar trebui deci sa discerneti inainte de a folosi informatia cuprinsa in aceste mesaje pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti. Imaginea prezentanta de mesajele publicate poate fi uneori diferita de realitate.

 

8.    Lege aplicabila

Aceste Conditii de utilizare, precum si utilizarea efectiva a acestui site de catre dumneavoastra sunt supuse in exclusivitate legilor din România.

 

9.    Diverse

In cazul in care orice prevedere a acestor Conditii de utilizare va fi considerata nelegala, nula sau inaplicabila, o asemenea calificare se va referi strict la prevederea in cauza, fara a afecta aplicabilitatea celorlalte prevederi. www.info-caras.ro isi rezerva dreptul de a modifica sau de a sterge orice material de pe acest site in orice moment, fara o notificare prealabila.

 

10.   Reclame

Site-ul www.info-caras.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul  reclamelor. Datele, imaginile, textul si orice alta informatie din cadrul paginilor de reclame sunt provenite de la proprietarii reclamelor si publicate pe site cu acordul acestora,  astfel raspunzator pentru intregul continut din pagina fiecarei reclame fiind beneficiarul acesteia.

 

11.     Utilizatori

     11.1 Utilizatori inregistrati
Acestia sunt utilizatorii care au completat formularul de inregistrare, persoane fizice sau juridice, astfel fiind de acord cu termenii si conditiile noastre. Acestia au posibilitatea sa publice informatii personale pe site intr-o categorie personalizata. Datele completate de catre acestia sunt confidentiale in conformitate cu legile in vigoare (Legea nr. 677/2001), info-caras.ro garantand ca ele nu vor fi facute publice fara acordul acestora, decat in caz de forta majora (organele de control a activitatilor comerciale, conform legislatiei in vigoare).    

Continutul si designul Siteului (precum si orice alt material avand legatura cu Site-ul ) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, newslettere, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Site"), apartin Siteului si colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala.

Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea Siteului.
Sunteti in totalitate responsabil pentru fotografiile, profilurile (incluzand numele, poza si asa mai departe), mesajele, notitele, textul, informatia, muzica, video-urile, listele si alt continut pe care il uploadati, publicati sau afisati (colectiv numite "a posta") pe sau prin intermediul serviciilor oferite de Site, sau pe care il trimiteti sau impartartiti cu alti utilizatori (colectiv numit "Content" sau “Continut”). Cand postati, garantati ca detineti Continutul afisat de dvs in cadrul Siteului sau detineti in orice fel dreptul de a garanta Siteului licenta limitata, neexclusiva de a folosi, modifica, arata in mod public, copia si distribui Continutul respectiv
Nu aveti voie sa postati, trimiteti sau impartiti Content pe care nu l-ati creat sau asupra caruia nu aveti drept de postare. Intelegeti si sunteti de acord cu faptul ca putem, dar nu suntem obligati, sa verificam Contentul si sa stergem sau inlaturam definitiv (fara a anunta in prealabil) orice Content (fie construit de noi fie postat de dumneavoastra), avand sau nu motiv. De asemenea, dumneavoastra garantati ca afisarea Content-ului dvs in cadrul Site-ului nu violeaza drepturile de intimitate, drepturile de publicitate, drepturile de autor, drepturile contractuale sau orice alte drepturi ale oricarei persoane.
Cand postati Content, sunteti de acord si ne cereti sa facem copii dupa Content in functie de necesitate pentru a facilita postarea si stocarea Contentului din Site. Prin postarea de Continut in orice parte a Site-ului, garantati in mod automat ca aveti dreptul de a ne transfera irevocabil si fara durata de timp dreptul de a transfera, copia, publica, procesa, analiza, traduce si distribui Continutul in orice scop si sub orice forma. Puteti sterge Continut din site in orice moment. Daca alegeti sa stergeti sau sa scoateti Continut, dreptul cedat noua mai sus expira automat insa sunteti la curent cu faptul ca putem retine copii arhivate ale Contentului postat de dumneavoastra. info-caras.ro nu revendica dreptul de propietate asupra Contentului dumneavoastra; din contra, va revine in totalitate dreptul de propietate asupra Contentului sau asupra drepturilor de propietate intelectuala asociate Contentului dumneavoastra.
Prin postarea de Content in websiteul nostru, ne cesionati in mod neexclusiv toate drepturile patrimoniale asupra acestui continut. In viitor, vom putea utiliza Continutul, noi sau subcontractanti ai nostri, pe o durata nelimitata de ani de la momentul realizarii acestuia, nelimitat din punct de vedere al numarului, tipului (continua, periodica, puctuala etc.), modalitatii (de sine statatoare ori combinata, alaturata, completata, modificata, transformata etc.), mijlocului ori destinatiei utilizarii. De asemenea, vom putea exploata drepturile avute in vedere de fraza precedenta (direct sau prin subcontractori) fara indeplinirea niciunei alte formalitati.
Postarea unui continut asupra caruia nu aveti drepturile de autor sau orice alte drepturi care implica postarea lui pe un website public va conduce la acoperirea de catre dumneavoastra a tuturor prejudiciilor produse astfel titularilor drepturilor, companiei noastre, subcontractantilor nostri si clientilor acestora, a beneficiilor nerealizate de compania noastra, precum si a tuturor cheltuielilor trecute sau viitoare aferente limitarii si/sau recuperarii prejudiciilor ori beneficiilor respective.
Sunteti de acord sa platiti orice drepturi de autor, taxe, si orice alte sume de bani datorate oricarei persoane datorita vreunui Continut afisat de catre dvs in cadrul Siteului.

11.2 Suspendarea accesuluiSiteul poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul Siteului sau la o parte a acestui continut.

11.3 Inregistrare, parole, responsabilitatiAccesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul siteului este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. Siteul nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Va sfatuim deci sa nu dezvaluiti aceasta parola persoanelor care va cer acest lucru. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in contul de utilizator al Siteului, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in Site.
Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).
Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Siteul nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.
Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator. Este interzisa partajarea datelor de acces (username si parola) in contul Siteului. Siteul nu permite accesul mai multor utilizatori sau accesul unei retele la Continutul sau. In situatia in care se descopera accese de acest gen, Siteul isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul dvs. la Continutul sau.

11.4 Platformele de comunicatie puse la dispozitie de Site
Siteul va poate pune la dispozitie platforme de comunicare intre dvs. si ceilalti utilizatori (sistem de comentarii la articole, forum, blog). In ideea in care Siteul nu poate si nici nu este interesat de filtrarea mesajelor postate sau trimise de utilizatorii sai prin intermediul acestor platforme de comunicatie, ne rezervam dreptul (care poate fi exercitat la momentul ales de noi si fara o notificare prealabila), de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau de a restrictiona accesul unora dintre utilizatori la una dintre platformele sale de comunicatie. Aceste masuri pot fi luate ca urmare a nerespectarii de catre utilizatori a prevederilor legale sau a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului.

Ghid de utilizare a editorului de articole Ghid.pdf

Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

Centrul de calculatoare
StirileTale
Mieree
Asociatia Valea Cernei
Leonard Design
Gelateria WOW
Pensiune
Hotel Suhidima
Domino
Aquaris

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web