Ştranduri din Caraş-Severin

Ştranduri în Caraş-Severin

 

În judeţul Caraş-Severin există ştranduri sau piscine unde cărăşenii se pot distra, amuza, scălda şi găsi bună-dispoziţie în sezonul verii. Chiar dacă sunt mulţi cei care consideră scăldatul în astfel de bazine amenajate drept neadecvat, ştrandurile rămân totuşi cea mai ieftină şi mai simplă distracţie a oamenilor de pretutindeni. În continuare veţi putea găsi informaţii despre locurile în care vă puteţi delecta. Dacă aveţi sugestii, comentarii sau alte informaţii relevante, vă invităm să lăsaţi un comentariu sau să ne trimiteţi un email la admin@info-caras.ro.


Reşiţa


•    Ştrandul Titanic este situat pe Str. Ateneului din Reşiţa, în cartierul Moroasa. Ştrandul dispune de de două bazine în aer liber, unul pentru adulţi şi unul pentru copii, şezlonguri, un topogan, un bar şi un restaurant. Este administrat în mod privat.
•    Ştrandul Atlantic face parte din complexul Atlantic şi este situat în zona Lend a oraşului Reşiţa. Ştrandul dispune de un bazin în aer liber, şezlonguri, dar şi de două restaurante/terase. Complexul pune la dispoziţia vizitatorilor posibilităţi de cazare, având şi un teren de fotbal, tenis şi o baltă special amenajată pentru pescuit.


Caransebeş


•    Ştrandul Tineretului este situat în Parcul Teiuşului. Ştrandul dispune de două bazine în aerul liber, unul pentru adulţi şi unul pentru copii, şezlonguri , jucării pentru copii şi un bar. Serbăriile verii de la Caransebeş se organizează de regulă la Ştrandul Tineretului, acesta fiind administrat de  Primăria Caransebeş.


Oţelul Roşu


•    Gura Jgheabului este o zonă de agrement  dotată cu un ştrand în aer liber, un bazin pentru copii cu topogane, teren de tenis, teren de fotbal, teren de volei şi panou de căţărare.
•    „La italianu” este un complex privat din oraş dotat cu ştrand, pizzerie şi terasă.

 

Băile Herculane


•    Ştrandul 7 izvoare se află la 5km de staţiune. Este un ştrand termal în aer liber având apă cu sulf, recomandată în cazul reumatismelor, artritelor, gutei, afecţiunilor pulmonare, infecţiilor, sinuzitelor, hipertensiunii etc.  Ştrandul dispune de 2 bazine, unul pentru adulţi şi unul pentru copii cu o capacitate de până la 3000 de persoane.  În imediata vecinătate se găseşte o zonă de camping.
•    Ştrandul termal Hercules este situat în imediata vecinătate a hotelurilor Afrodita, Minerva, Dacia etc. El este dotat cu un bazin în aer liber pentru adulţi umplut cu apă cu sulf.  Capacitatea ştrandului este de aproximativ 1000 de persoane, bazinul fiind „împărţit” în două datorită podului suspendat, care  îi conferă un aspect deosebit.
•    Ştrandul Sara’s Sons este situat în complexul cu acelaşi nume, pe alea Teilor, în vecinătatea hotelurilor Dacia şi Diana. Ştrandul este dotat cu 3 bazine cu apă termominerală, având o capacitate de până la 1000 de persoane. Două dintre bazine sunt pentru adulţi având o adâncime între un metru şi doi metri jumătate. Ştrandul are un restaurant şi un bar, o bază de tratament şi oferă posibilităţi de cazare. Pentru cei care sunt cazaţi, accesul la piscine este gratuit, însă pentru ceilalţi se percepe un anumit tarif.
•    Ştrandul termal Cerna se situează în vecinătatea hotelului cu acelaşi nume, în centrul vechi al staţiunii. Are un singur bazin cu o capacitate de până la 500 de persoane. Se diferenţiază de celelalte ştranduri prin faptul că este pe jumătate acoperit, aspect important pentru cei care doresc să se ferească de soare la amiază. Turiştii se pot răcori cu băuturi răcoritoare de la barul care se află în incinta sa.

 

Publicitate pe info-caras.ro

Gelateria WOW
Leonard Design
StirileTale
Aquaris
Domino
Asociatia Valea Cernei
Hotel Suhidima
Centrul de calculatoare
Mieree
Pensiune

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web