Murături asortate pentru iarnă, făcute în Banat


Murături asortate

 

Ingrediente:

– varză roşie şi varză albă

– ardei

– ardei iute

– sfeclă roşie

– conopidă

– morcovi

– usturoi

– ţelină

– ceapă roşie

– gogonele

– apă

– sare

– zahăr

– oţet

– foi de dafin

– boabe de piper

– boabe de muştar


Legumele se spală bine, se curăţă după caz. Se aranjează in borcane. Se fierbe apa astfel: la un litru de apă se adaugă o lingură de sare, o lingură de zahăr, boabele de piper, boabele de muştar, foile de dafin, 100 ml oţet (care se adaugă ultimul după ce apa a fiert). Compoziţia se toarnă fierbinte în borcane.


Poftă bună!

 

Alte reţete bănăţene…

[catlist id=55,52,54 rand  numberposts=5]


Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

Domino
Centrul de calculatoare
Mieree
StirileTale
Aquaris
Gelateria WOW
Hotel Suhidima
Leonard Design
Pensiune
Asociatia Valea Cernei

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web