Hidromelul, bautura care te reintinereste

Adevaratul cocktail de vitamine, enzime si hormoni naturali il are hidromelul, cu actiune reintineritoare.

Hidromelul grabeste vindecarea ranilor, ajuta la redobandirea poftei de mancare si a poftei de viata in general, fiind un remediu si contra sterilitatii.
In medicina Ayurveda, este unul din principalele remedii reintineritoare, facandu-se referiri chiar la o tinerete vesnica, obtinuta prin consumarea de hidromel combinat cu unele ierburi care cresteau la poalele muntilor Himalaya.

Cateva efecte si intrebuintari terapeutice ale hidromelului


Frigiditate – se consuma 1-3 pahare de hidromel inaintea actului amoros. Ajuta la relaxare, favorizeaza aparitia unei stari de spirit vioaie, jucause, euforice. Este printre putinele afrodiziace feminine cu eficienta dovedita, avand in plus si un gust si o aroma agreabile, element extrem de important.
Impotenta – se aplica acelasi tratament ca la frigiditate. In cazul barbatilor, hidromelul are efecte usor vasodilatatoare (inclusiv in zona pelviana), de stimulent hormonal si, prin efectul sau tonic nervos, ajuta la depasirea anumitor bariere si blocaje psihice.
Menopauza prematura – se face o cura de 60 de zile cu hidromel. Se consuma pe stomacul gol, cate un pahar dimineata, la pranz si seara. In paralel, se tine un regim alimentar cu multe legume si fructe crude.
Inapetenta, digestie dificila – se bea o jumatate de pahar de hidromel, cu 15-20 de minute inainte de fiecare masa.
Carente de minerale si oligoelemente – se face o cura de 20 de zile, timp in care se bea jumatate de litru de hidromel pe zi. Pe langa faptul ca are in compozitia sa toate mineralele mierii si ale polenului, ajuta la o mult mai buna asimilare a acestor elemente si din alimentele obisnuite fiind un bun conductor.

CITESTE MAI MULT…….

Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

Gelateria WOW
Hotel Suhidima
Aquaris
Centrul de calculatoare
Domino
Asociatia Valea Cernei
Mieree
Leonard Design
StirileTale
Pensiune

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web