Fasole bătută cu cârnaţi

                                     

Ingrediente:

             Pentru fasolea batuta:

  • Fasole 500gr
  • Ceapa
  • Morcovi 
  • Sare
  • Usturoi

             Pentru garnitura

  • Ceapa
  • Ulei
  • Piper
  • Boia

Se alege fasolea si se pune la inmuiat 6-8 ore,dupa ce au trecut cele 6-8 ore se arunca apa si se toarna apa rece peste se pune la fiert si se lasa sa dea 2-3 clocote,se va turna 2 litri de apa peste si se va pune la fiert impreuna cu 2-3 morcovi,2cepe,3-4 catei de usturoi si sare dupa gust.

Dupa ce fasolea a fiert se trece prin sita impreuna cu legumele,se va da cu blender-u sau cu mixeru fasolea impreuna cu legumele.Se va mai adauga boia si piper dupa gust.

Pentru garnitura se vor cali 4-5 cepe la foc mic impreuna cu putina boia si piper,ceapa va fi gata cand devine aurie.

Fasolea se va pune in farfurii iar garnitura se va pune peste fasole iar pe langa se va servi cu o bucata de carnat prajit.

 

POFTA BUNA!

Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

StirileTale
Pensiune
Gelateria WOW
Aquaris
Domino
Asociatia Valea Cernei
Hotel Suhidima
Mieree
Centrul de calculatoare
Leonard Design

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web