Drob de vinete


Drob de vinete


Ingrediente: 

– 1 kg vinete

– 4 cepe mari

– 3 ouă întregi

– o legătură de pătrunjel sau ţelină

– 2 linguri pesmet, brânză sau caşcaval

– o roşie

– sare

– piper


Vinetele se curăţă de coajă, se taie cubuleţe şi se opărăsc în apă clocotită cu sare. Cepele se curăţă, se taie mărunt si se călesc în puţin ulei. Ouăle întregi se amestecă bine cu telul. După ce vinetele s-au opărit, se scot într-un vas, se adaugă peste ele pesmetul, ouăle, pătrunjelul, sare, piper şi ceapa călită. Vasul se dă la cuptor timp de 45 de minute. După aceea se taie o roşie în felii rotunde, se rade brânza sau caşcavalul peste compoziţie şi se mai dă la cuptor încă 10 minute. Se serveşte fierbinte.


Poftă bună!

 

Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

Domino
Aquaris
Asociatia Valea Cernei
Gelateria WOW
Pensiune
StirileTale
Leonard Design
Mieree
Hotel Suhidima
Centrul de calculatoare

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web