Dragobetele

Dragobetele – "A scoate prietenia din viaţă, e ca şi cum am scoate soarele din lume"

 

Cu toţii ştim ce înseamnă Dragobetele şi asemănarea acestuia cu Valentine's Day.

Problema este că vremurile s-au schimbat de când această sărbatoare veche de aproximativ 180 de ani a apărut. Vremurile s-au schimbat din pricina oamenilor, a grijilor, a traiului de zi cu zi, a modului de viaţă şi cel mai important din cauza poziţiei sociale. Nu mai ştim ce înseamnă amiciţia, respectul, nu mai ştim ce înseamnă un prieten adevărat, în schimb, ştim ce înseamnă internetul, politica şi poziţia în societate… dar oare nu uităm lucrurile care contează adevarat? Nu uităm prietenia celor importanţi din jurul nostru?

Oare un prieten pe o reţea de socializare e mai important decât o persoană cu care te întâlneşti pe stradă şi te leagă amintiri? Să fie mai important schimbul de emailuri decât o întâlnire faţă-n-faţă? Care este sentimentul atunci când apeşi pe nişte butoane de plastic şi care este sentimentul atunci când asculţi nişte intonaţii, nişte reflexii ale vocii, nişte cuvinte rostite de o persoană care te pot face să vibrezi la auzul lor?

Dragobetele reprezintă luna iubirii, luna februarie, deoarece "nimic nu preţuieste mai mult decât un prieten credincios". Trebuie să contribuim la acest lucru, să facem dovada acestei tradiţii, să fim un exemplu pentru cei care ne sunt alături!

 

Daniel V.

Admin Info-caras.ro

Vineri, 17 Februarie 2012

Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

Asociatia Valea Cernei
StirileTale
Mieree
Aquaris
Leonard Design
Centrul de calculatoare
Domino
Hotel Suhidima
Pensiune
Gelateria WOW

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web