Ciocolată de casă bănăţeană

 

Ciocolată de casă bănăţeană

 

Ingrediente:

– 500 gr lapte praf

– 500 gr zahăr

– 100 gr apă

– ½ pachet de margarină

 

Laptele praf se amestecă cu cacao şi unt. Separat se fierbe apa cu zahărul până acesta se dizovlă, ulterior adaugându-se cele doua compoziţii şi se amestecă bine, până se omogenizează. Se pune într-o tavă şi se lasă la răcit. Opţional se pot adăuga stafide, alune, migdale, după preferinţă.

Pentru un aspect deosebit, compoziţia se poate adăuga între foi de napolitană.

 

Poftă bună!

 

 

Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

StirileTale
Centrul de calculatoare
Mieree
Aquaris
Asociatia Valea Cernei
Leonard Design
Gelateria WOW
Hotel Suhidima
Domino
Pensiune

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web