Ciocolată de casă bănăţeană

 

Ciocolată de casă bănăţeană

 

Ingrediente:

– 500 gr lapte praf

– 500 gr zahăr

– 100 gr apă

– ½ pachet de margarină

 

Laptele praf se amestecă cu cacao şi unt. Separat se fierbe apa cu zahărul până acesta se dizovlă, ulterior adaugându-se cele doua compoziţii şi se amestecă bine, până se omogenizează. Se pune într-o tavă şi se lasă la răcit. Opţional se pot adăuga stafide, alune, migdale, după preferinţă.

Pentru un aspect deosebit, compoziţia se poate adăuga între foi de napolitană.

 

Poftă bună!

 

 

Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

Leonard Design
Asociatia Valea Cernei
Gelateria WOW
StirileTale
Pensiune
Hotel Suhidima
Aquaris
Mieree
Centrul de calculatoare
Domino

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web