Cartofi cu macaroane şi ceapă

 

Cartofi cu macaroane şi ceapă

 

Ingrediente:

500 gr de cartofi

un pachet de macaroane

– 2-3 cepe mai mari, ulei

 

Cartofii se curăţă şi se taie cubuleţe, apoi se pun la fiert în apă cu sare. La fel procedăm şi cu macaroanele. Până acestea se fierb, se dinţuie ceapa în ulei cu un strop de apă, pâna prinde o culoare roşiatică. Se strecoară macaroanele şi cartofii, iar ceapa se adaugă fierbinte peste ele. Se poate servi atât ca o mâncare caldă sau ca o salată rece.

 

Poftă  bună!

 

Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

Pensiune
Gelateria WOW
Aquaris
Centrul de calculatoare
StirileTale
Hotel Suhidima
Mieree
Asociatia Valea Cernei
Leonard Design
Domino

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web