Cartofi cu macaroane şi ceapă

 

Cartofi cu macaroane şi ceapă

 

Ingrediente:

500 gr de cartofi

un pachet de macaroane

– 2-3 cepe mai mari, ulei

 

Cartofii se curăţă şi se taie cubuleţe, apoi se pun la fiert în apă cu sare. La fel procedăm şi cu macaroanele. Până acestea se fierb, se dinţuie ceapa în ulei cu un strop de apă, pâna prinde o culoare roşiatică. Se strecoară macaroanele şi cartofii, iar ceapa se adaugă fierbinte peste ele. Se poate servi atât ca o mâncare caldă sau ca o salată rece.

 

Poftă  bună!

 

Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

Asociatia Valea Cernei
Centrul de calculatoare
Hotel Suhidima
Leonard Design
StirileTale
Pensiune
Aquaris
Mieree
Gelateria WOW
Domino

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web