Ardei umpluţi cu varză din Banat


Ardei umpluţi cu varză


Ingrediente:
-ardei
-varză
-morcovi


Se toacă varza, se pune sare, piper, morcovi daţi pe răzătoare şi se lasă să stea câteva ore. Se scobesc ardeii, se lasă să se scurgă de apă, apoi se umplu varza. Se aranjează în borcane cu vârful în jos. În continuare:


– 4 litri de apă
– 1 litru de oţet
– 4 linguri de sare
– 4 linguri de zahăr
– conservant
– boabe de piper
– boabe de muştar
– foi de dafin


Toate aceste ingrediente se dau în clocot şi se toarnă fierbinte peste ardeii umpluţi cu varză.

Poftă bună!

 

Alte reţete bănăţene…

[catlist id=55,52,54 rand  numberposts=5]

 


Comments Closed

Publicitate pe info-caras.ro

Hotel Suhidima
Mieree
Centrul de calculatoare
Aquaris
Pensiune
Gelateria WOW
StirileTale
Domino
Leonard Design
Asociatia Valea Cernei

INFO-CARAS

Suntem și pe Facebook...

Statistici web